Descoperiți ALMARS, restaurantul de fructe de mare cu un chef format în stele Michelin
ALMARS din Bistrița oferă preparate din fructe de mare sub îndrumarea chef-ului Ștefan Șimon, format în restaurante cu stele Michelin.
ALMARS din Bistrița oferă preparate din fructe de mare sub îndrumarea chef-ului Ștefan Șimon, format în restaurante cu stele Michelin.
Complex La Nașu aduce gusturi spaniole la Zilele Zalăului, cu preparate delicioase și vin de calitate.
Descoperă atmosfera festivalului „Fructelor de Mare” din Bacău, unde chef Cătălin Scărlătescu propune preparate delicioase.
Participă la festivalul de mâncăruri turcești și fructe de mare din Târgu Jiu, un eveniment culinar de neratat!
Descoperiți experiența culinară oferită de Chef Radu Zărnescu la Colina Restaurant din Unirea, pe 5 și 6 iulie 2025. Savurați preparate din vită și fructe de mare, în cadrul unui meniu de poveste, sub egida SURF & TURF.
Specialiștii din Constanța au început un proiect inovator pentru creșterea vongolelor mediteraneene în Marea Neagră, având în vedere potențialul comercial și gastronomic al acestei specii. Proiectul este realizat în parteneriat cu investitori italieni și se bucură de interes din partea restaurantelor locale.
Giurgiuvenii sunt invitați la festivalul mediteranean, un eveniment culinar de excepție organizat de Leoacoac Bistro, ce va avea loc pe 25-27 aprilie la Kaufland Giurgiu. Savurați fructe de mare proaspete și delicii orientale într-o atmosferă festivă.