Festivalul deliciilor marine în Bacău: Chef Cătălin Scărlătescu propune o alternativă sănătoasă

Festivalul deliciilor marine în Bacău: Chef Cătălin Scărlătescu propune o alternativă sănătoasă

Festivalul „Fructelor de Mare” a avut loc recent în Bacău, aducând o varietate de arome și distracție pentru toți participanții. Chef Cătălin Scărlătescu a fost prezent pentru a promova fructele de mare, reușind să atragă numeroși vizitatori care au dorit să încerce preparatele sale.

Unul dintre vizitatori a menționat: „Am venit să încercăm scoicile domnului Scărlătescu. Am venit din Italia acasă și am auzit despre acest festival. Am parcurs 60 de km special pentru el.”

Chef Scărlătescu a declarat: „Ne-am săturat de cărnuri, ne-am săturat de tot felul de mâncăruri grase, așa că hai să încercăm și scoici, de ce nu?” Această abordare a stârnit interesul celor prezenți, care au fost încântați de diversitatea oferită.

Pentru cei care preferă preparatele tradiționale, carnea de oaie și porc a fost, de asemenea, o opțiune populară. Festivalul s-a încheiat cu o notă dulce, oferind deserturi delicioase care au completat mesele participanților.

În concluzie, ultima zi a festivalului a fost marcată de distracție și satisfacție culinară, lăsând amintiri plăcute în rândul celor care au participat.

Etichete: Bacău Cătălin Scărlătescu festival fructe de mare gastronomie
Autor: Paraschiv Dumitru