Biscuiții proteici FoodCell, o gustare inovatoare, sunt creați din hrișcă și zară, acompaniați de o cremă tartinabilă din aceleași ingrediente și proteine din zer. Această delicatesă se adresează pasionaților de natură și sport, având un conținut bogat în aminoacizi esențiali, electroliți, fosfolipide și flavonoide antioxidante, precum și carbohidrați cu indice glicemic scăzut.
FoodCell oferă energia necesară pentru activități recreative și sporturi, fiind o alegere excelentă și pentru cei cu intoleranță la gluten. Produsul se distinge prin utilizarea ingredientelor locale cu o valoare nutrițională ridicată și este dezvoltat conform principiilor de circularitate, având o amprentă de carbon și de apă mică.
Ambalajul este reutilizabil și realizat din biopolimeri, utilizând tehnologia de imprimare 3-D, completând conceptul de „alimente pentru aventură”. Echipa din spatele acestui produs este coordonată de specialiști renumiți, iar dezvoltarea sa a fost sprijinită financiar de PRUTUL S.A.