Rulota din Buzău care transformă mesele în experiențe de neuitat

Rulota din Buzău care transformă mesele în experiențe de neuitat

În Parcul Tineretului din Buzău, o rulotă vibrantă, numită „Curcubeu pe cerul gurii”, atrage atenția trecătorilor cu aromele sale delicioase. Aceasta este opera a doi tineri antreprenori, Ana și Alin, care au decis să transforme o idee în realitate, chiar și în vremuri dificile.

De doar o săptămână, rulota lor oferă preparate gustoase, preparate cu ingrediente de calitate superioară. Burgerii sunt realizați din carne de vită Black Angus, iar hot-dogii sunt pregătiți cu ingrediente selectate. Chiflele sunt pufoase și unse cu unt, iar cartofii sunt curățați manual, nu din congelator. Stripsurile sunt crocante, iar tortilla este umplută cu șuncă și cașcaval.

Ana și Alin se mândresc că prețurile sunt accesibile, având în vedere contextul economic actual. „Am reușit să impresionăm, dar nu ne așteptam la o reacție atât de pozitivă din partea clienților”, spun ei.

Rulota funcționează zilnic între orele 10:00 și 24:00, dar activitatea devine intensă de obicei după ora 15:00, când parcul se umple de vizitatori. Alin menționează: „Rămânem până seara, cam pe la 23:00, în funcție de numărul de clienți și vreme.”

„Curcubeu pe cerul gurii” reprezintă o poveste de succes, născută din curaj și pasiune, iar vizitarea rulotei celor doi tineri este o oportunitate de a savura preparate care cu siguranță vă vor lăsa o impresie plăcută.

Etichete: antreprenoriat Buzău food truck mâncare preparate delicioase
Autor: Radulescu Mihai