Echipa Food’n’Venture, din care face parte Chef Radu Zărnescu, a realizat o performanță excepțională la cea de-a 36-a ediție a competiției World Championship Invitational Jack Daniel’s, desfășurată în Lynchburg, Tennessee. În cadrul acestui prestigios eveniment de grătar, echipa a obținut premiul „Rocky Donner Memorial International Team Award Overall Pork Category”, fiind recunoscută ca având cel mai bun punctaj la categoriile care au inclus carnea de porc.
Componența echipei a fost formată din căpitanul Szabolcs Lengyel, Attila Zavodszky, Judith Szalavari, Chef Radu Zărnescu și Iulia Drăguț. Aceștia au reușit să se impună în fața unor concurenți din întreaga lume, demonstrând abilități deosebite în arta grătarului.
„Am folosit materii prime locale din SUA, selectate cu atenție, iar carnea de porc provenea din rasa Duroc, originară din Nord-Estul Americii, în special din New Jersey”, a declarat echipa. Achiziții de carne au fost realizate cu ajutorul lui Jed Thompson din Kentucky, un entuziast al competițiilor de BBQ, care a oferit suport logistic.
Această victorie internațională subliniază profesionalismul și angajamentul echipei Food’n’Venture, care promovează excelența și inovația în domeniul culinar. Succesul este rezultatul visului lui Szabi Lengyel, care a colaborat îndeaproape cu Chef Radu Zărnescu în proiecte anterioare și a câștigat premii la competiții internaționale în Europa.
„Rezultatul obținut la Jack Daniel’s reprezintă o confirmare a valorii echipei și o contribuție semnificativă la imaginea gastronomiei românești pe plan internațional. Food’n’Venture lucrează pentru a poziționa România pe harta globală a sectorului Grill&BBQ, având în vedere participarea la diverse proiecte internaționale”, au adăugat membrii echipei.
În final, echipa a dorit să le mulțumească partenerilor care au sprijinit inițiativa: Food Nova by Maria Trading, Hanul Bucovinei, Grill Expert și mrFoc.ro.