Chef Scărlătescu, surpriză la serbarea câmpenească din Întregalde

Chef Scărlătescu, surpriză la serbarea câmpenească din Întregalde

La serbarea câmpenească organizată în data de 14 iunie la Burmezeu, Ioan Miclea, cunoscut sub numele de Românul, a fost maestrul de ceremonii. Evenimentul a inclus o sfeștanie pentru animale, oficiată de preoți, și a adus împreună comunitatea locală.

Printre atracțiile serbării s-a numărat și prezența chef-ului Scărlătescu, un bine-cunoscut jurat al emisiunilor culinare din România. Cei doi se cunosc de mult timp, după ce Miclea a participat la o emisiune culinară, lăsându-l pe Scărlătescu impresionat de preparatele tradiționale ale acestuia.

Chef Scărlătescu a profitat de ocazie pentru a vizita fermierii locali și a degusta din mâncărurile gătite de Românul, care a pregătit două ceaune, unul cu porc și altul cu oaie, alături de un balmoș. Aproximativ 200 de persoane au avut ocazia să se bucure de aceste delicii culinare.

De asemenea, chef-ul a menționat că va avea un porc de 510 kilograme pentru Crăciun, crescut și sacrificat de Miclea, întărind astfel legătura dintre cei doi prieteni.

Informatii preluate si adaptate din: Alba 24
Etichete: chef Scărlătescu Întregalde Ioan Miclea mâncare tradițională serbare câmpenească
Autor: Radulescu Mihai