Bucureștenii care au ieșit la plimbare prin zonă au avut ocazia să se delecteze cu pastramă de berbecuț, frigărui, bulz și langoși. Grătarele au ademenit trecătorii de la mare distanță, iar pofticioșii au avut de unde alege.
Femeie: „Am gustat cârnăciorii care sunt deosebiți; am luat și pâinica de casă, care este nemaipomenită. Toate produsele sunt extraordinare.”
Bărbat: „Mi-e foame... Mă uit bine la cârnații ăia.”
Mirosuri irezistibile și rețete tradiționale
Mirosul bucatelor te ademenește pur și simplu. Și nu contează ce poftă ai, bucătarii știu exact cum să-și cucerească oaspeții, nu cu vorbe, ci cu multe bunătăți, pe care cu greu le-ai putea refuza.
Sasu Elena Cristina, ajutor de bucătar: „Aici colegul nostru pregătește un berbecuț, frigărui de pui cu ardei, cârnăciori și renumitele murături.”
Nicolae Ciobanu, administrator afacere: „Îi așteptăm pe clienți cu ceafă de porc, pastramă de berbecuț, bulz ciobănesc tradițional, turte sau lipii, cum li se spune la noi în Ardeal, cârnați picanți, virșli de oaie cu porc, ciolan presat, frigărui de pui și frigărui de porc, mămăligă ciobănească cu brânză la tavă și friptură de miel, căci sunt sfintele Rusalii.”
Puteți să vă bucurați și de langoșii uriași, umpluți cu brânză și smântână.
Târgul rămâne deschis până luni, ultima zi a vacanței de Rusalii.
Reporter: „Știi ce înseamnă sărbătoarea de Rusalii?”
Tânăr: „Știu că înseamnă o zi liberă la corporație.”